Evo kako će Netflix sprečiti korisnike da dele svoje naloge

Evo kako će Netflix sprečiti korisnike da dele svoje naloge

Ilinois će aplicirati za program federalne pomoći. Evo kada možete očekivati početak isplate $300
10 dobrih stvari koje su se desile u 2020.godini
Koji je najtopliji dan u istoriji Čikaga? Evo koliko je stepeni izmereno

Posle meseci čekanja, Netflix je konačno otkrio nove detalje o tome kako planiraju da spreče deljenje naloga u bliskoj budućnosti.

Usluga striminga, koja je prošlog meseca najavila da će novu strategiju početi sa uvođenjem u martu, podelila je ažurirana najčešća pitanja u kojima je navedeno kako vaš nalog treba, a kako ne treba da se deli.

Jedan od novih detalja je da će Netflix uskoro zahtevati od korisnika da identifikuju svoju primarnu lokaciju preko svog TV-a. Kompanija će ga zatim koristiti da bi se uverila da su svi korisnici u okviru jednog naloga povezani na isti Wi-Fi kao i TV.

Ako korisnik ne podesi primarnu lokaciju preko TV-a, Netflix će je automatski postaviti na osnovu IP adrese, ID-a uređaja i aktivnosti, saopštila je kompanija.

Ako neko ko nije na istoj Wi-Fi mreži kao primarni korisnik pristupi nalogu, Netflik će poslati verifikacioni kod na e-poštu primarnog korisnika. Zatim će imati 15 minuta da ga odobre pre nego što istekne.

Evo svega što znamo o Netflix-ovoj novoj inicijativi:

Nalozi će i dalje biti deljivi, ali će korisnici moći da se prijave samo ako su povezani na isti Wi-Fi kao primarni korisnik.

Važno je napomenuti da će korisnici i dalje moći da gledaju Netflix istovremeno sve dok ih je odobrio primarni korisnik ili su povezani na isti WiFi.

Broj dozvoljenih istovremenih strimova na svakom nalogu će i dalje varirati u zavisnosti od plana za koji ste prijavljeni.

NBC Chicago

COMMENTS

WORDPRESS: 0