Evo kada će se otvoriti Skydeck, Zoo vrtovi i muzeji u Čikagu

Evo kada će se otvoriti Skydeck, Zoo vrtovi i muzeji u Čikagu

Čikago zvanično ušao u 4. fazu. Evo šta se sve otvara u ovoj fazi.
Ova tri bara u Čikagu nalaze se na listi najboljih u Americi
Disney100: The Exhibition stiže u Čikago u novembru

Jedna od najvećih turističkih atrakcija u Čikagu, Skydeck, nastaviće sa radom od petka, ali uz nove mere koje imaju za cilj da olakšaju socijalno distanciranje. Karte će imati vremensko ograničenje kako bi se redukovao broj ljudi koji istovremeno uživaju u najlepšem pogledu na Čikago.

Skydeck je jedna od najpopularnijih destinacija u gradu, koju godišnje poseti oko 1,4 miliona posetilaca. Zatvoren je od 14. marta, nedelju dana pre nego što je guverner J. B. Pricker objavio ‘stay-at-home’ naredbu.

Skydeck će na za početak biti otvoren tri dana u nedelji – od petka do nedelje.

Nakon više od tri meseca pauze otvara se omiljeni čikaški zoološki vrt Lincoln Park. Ograničeno otvaranje za članove započeće u petak a za javnost od ponedeljka.

Brookfield Zoo objavio je da će njegovo ograničeno ponovno otvaranje početi 1. jula za članove i nedelju dana kasnije za širu javnost. Iz ovog vrta najavili su da će pratiti smernice slične Lincoln Park-u.

Akvarijum Shedd biće prva velika zatvorena institucija koja će se ponovo otvoriti. Akvarijum će se otvoriti za članove od 1. jula i dok će otvaranje za širu javnost početi od 3. jula.

Chicago History Museum priprema se za ponovno otvaranje u julu, dok je muzej holokausta u Ilinoisu odredio datum otvaranja za 15. jul.

Izvor: Chicago Tribune

COMMENTS

WORDPRESS: 0