DuSable Lake Shore Drive će biti zatvoren u nedelju ujutro zbog “Bike the Drive” manifestacije

DuSable Lake Shore Drive će biti zatvoren u nedelju ujutro zbog “Bike the Drive” manifestacije

MTEL velika nagradna igra i MTEL foosball turnir na SRBIJADI 2023.
Uživajte u letnjim aktivnostima na Chicago Riverwalk-u. Evo predstojećih aktivnosti
U Ilinoisu se otvara najveći zabavni park u Americi

Metra je objavila da će dve njene linije dodati dodatne vožnje u nedelju u čast godišnjeg događaja “Bike the Drive”.

Događaj će u nedelju ujutro zatvoriti DuSable Lake Shore Drive, pružajući biciklistima pogled na jezero Michigan i gradsku panoramu, sa rutom od 30 milja koja je dostupna biciklistima koji su željni da se provozaju obalom jezera.

Prema zvaničnicima Metre, dodatni voz u pravcu grada na BNSF liniji krenuće iz Aurore u 5:10 ujutro i stići na Union Station u 6:21. Dodatni voz u suprotnom smeru potom će krenuti iz Čikaga u 11:40.

Na UP-Northwest liniji, dodatni voz će krenuti iz Crystal Lake-a u 5:15 ujutro, sa planiranim dolaskom u Ogilvie Transportation Center u 6:40. Dodatni voz u suprotnom smeru će krenuti iz Ogilvie-a u 13:30.

Svaki od tih vozova će biti opremljen dodatnim vagonom prijateljskim za bicikle, sa 15 nosača za bicikle.

“Bike the Drive” je godišnji događaj organizovan od strane Active Transportation Alliance, koja radi na “poboljšanju uslova za pešačenje, biciklizam i javni prevoz širom Chicagolanda,” prema njihovoj web stranici. Ne samo da će učesnici moći da izvezu svoje bicikle na DuSable Lake Shore Drive tokom događaja, koji traje od 6:30 do 10:30, već će se nakon vožnje održati i festival na Butler Field-u u Grant Park-u.

Više informacija o troškovima registracije, kao i informacije o ruti i izlaznim tačkama, mogu se naći na web stranici “Bike the Drive”.

NBC Chicago

COMMENTS

WORDPRESS: 0