Dobitnik prve nagrade od milion dolara na lutriji za vakcinisane u Ilinoisu je iz Čikaga

Dobitnik prve nagrade od milion dolara na lutriji za vakcinisane u Ilinoisu je iz Čikaga

Evo kada možete očekivati novac za povraćaj poreza ove godine
Srpski basketaš Dušan Bulut posle bronze u Tokiju stiže u Čikago
Ovo je zvanično omiljena hrana amerikanaca – Ne, nisu u pitanju burgeri!

Prvi dobitnik lutrije od milion dolara za vakcinisane je iz Čikaga, saopštila je država Ilinois u četvrtak.

Izabrana su četiri pobednika: jedna vakcinisana odrasla osoba za Čikago osvojila je milion dolara, a troje vakcinisanih mladih iz Ilinoisa dobili su stipendije od 150.000 dolara: jedan iz okruga DeKalb, jedan iz okruga Suburban Cook i treći iz Čikaga.

Odeljenje za javno zdravlje države Illinois (IDPH) kaže da bi Ilinoisci trebalo da drže uključene telefone i redovno proveravaju svoje imejlove kako bi saznali da li su pobedili. IDPH će nazvati sa 312-814-3524 ili e-poštom sa DPH.communications@illinois.gov. Pobednici će imati sedam dana da popune, potpišu i pošalju obrazac za ovlašćenje IDPH-u. Pobednici će biti objavljeni osam dana nakon svakog izvlačenja, osim ako ne odluče da ostanu anonimni.

All In for the Win nudi 7 miliona dolara u novčanim nagradama za vakcinisane odrasle osobe, u rasponu od 100.000 do milion dolara, i 3 miliona dolara za stipendije za vakcinisanu omladinu.

Stanovnici koji su primili najmanje jednu dozu COVID-19 vakcine u Ilinoisu (osim vakcina koje se primenjuju u određenim saveznim ustanovama) imaju pravo na pobedu.

Stanovnici koji ispunjavaju uslove imaju automatski ulazak u lutrije. Ne postoje prijave, obrasci i redovi čekanja. IDPH će nastaviti da proverava svoje evidencije pre svakog izbora.

WGNTV

COMMENTS

WORDPRESS: 0