fbpx

“Dara iz Jasenovca” u top 20 filmova sa najvećom zaradom u Americi tokom proteklog vikenda

“Dara iz Jasenovca” u top 20 filmova sa najvećom zaradom u Americi tokom proteklog vikenda

Amazon zapošljava 400 radnika za Chicago Tech Hub! Aplicirajte već danas!
Nova Platforma Civvl – “Uber” za prinudno iseljenje Amerikanaca pogođenih krizom
Broj prijava za pomoć nezaposlenima prvi put manji od milion

Film “Dara iz Jasenovca” dospeo je na 20. mesto top liste filmova sa najvećom zaradom od prodaje bioskopskih ulaznica u Americi tokom proteklog vikenda, objavio je sajt “Boksofismodžo”.

Tokom proteklog vikenda od 19. do 21. februara, film Predraga Gage Antonijevića bio je na 20. mestu po gledanosti u američkim bioskopima, pokazuje statistika obavljena na portalu “Boksofismodžo” (Box Office Mojo), specijalizovanom sajtu koji prati posetu i prodaju ulaznica u SAD.

Antonijevićev film se prošlog vikenda prikazivao samo u 21 bioskopu u SAD i zaradio 3.986 dolara od prodatih ulaznica.

Najgledaniji film u Americi proteklog vikenda jeste “Porodica Kruds: Novo doba”. Ovo ostvarenje inkasiralo je 1,7 miliona dolara tokom vikenda od prikazivanja u 1.890 bioskopskoj sali u toj zemlji, pokazuju podaci na ovom sajtu.

Na drugom mestu po gledanosti jeste film “Male stvari” Džona Li Henkoka, sa Denzelom Vošingtonom, Ramijem Malekom i Džeredom Letom, koji je ostvario za 500.000 dolara manju zaradu od prvoplasiranog, iako se prikazuje u vipše od 2.000 bioskopa u SAD. Među prvih pet su još i “The Judas and Black Messiah”, “Čudesna žena 1984” i “The Marksman”.

Izvor: Nova.rs

COMMENTS

WORDPRESS: 0