“Dara iz Jasenovca” u top 20 filmova sa najvećom zaradom u Americi tokom proteklog vikenda

“Dara iz Jasenovca” u top 20 filmova sa najvećom zaradom u Americi tokom proteklog vikenda

Uslovi sve oštriji: Duplo teže ćete dobiti kredit za kupovinu automobila
Lightfoot najavila zatvaranje restorana u slučaju porasta novoobolelih. Otkazan čikaški maraton!
Sajam automobila u Čikagu: Šta Vas sve čeka od inovacija i zanimljivosti

Film “Dara iz Jasenovca” dospeo je na 20. mesto top liste filmova sa najvećom zaradom od prodaje bioskopskih ulaznica u Americi tokom proteklog vikenda, objavio je sajt “Boksofismodžo”.

Tokom proteklog vikenda od 19. do 21. februara, film Predraga Gage Antonijevića bio je na 20. mestu po gledanosti u američkim bioskopima, pokazuje statistika obavljena na portalu “Boksofismodžo” (Box Office Mojo), specijalizovanom sajtu koji prati posetu i prodaju ulaznica u SAD.

Antonijevićev film se prošlog vikenda prikazivao samo u 21 bioskopu u SAD i zaradio 3.986 dolara od prodatih ulaznica.

Najgledaniji film u Americi proteklog vikenda jeste “Porodica Kruds: Novo doba”. Ovo ostvarenje inkasiralo je 1,7 miliona dolara tokom vikenda od prikazivanja u 1.890 bioskopskoj sali u toj zemlji, pokazuju podaci na ovom sajtu.

Na drugom mestu po gledanosti jeste film “Male stvari” Džona Li Henkoka, sa Denzelom Vošingtonom, Ramijem Malekom i Džeredom Letom, koji je ostvario za 500.000 dolara manju zaradu od prvoplasiranog, iako se prikazuje u vipše od 2.000 bioskopa u SAD. Među prvih pet su još i “The Judas and Black Messiah”, “Čudesna žena 1984” i “The Marksman”.

Izvor: Nova.rs

COMMENTS

WORDPRESS: 0