Vozači kamiona da li ste razmišljali o selidbi iz Čikaga u toplije krajeve?

Vozači kamiona da li ste razmišljali o selidbi iz Čikaga u toplije krajeve?

Sumnjate na krađu identiteta? Evo šta odmah možete preduzeti
Kako se prijaviti za zelenu kartu? Evo šta sve treba da znate o ovom procesu
SAD: Članovi porodica dobili većinu “zelenih karti” na osnovu zaposlenja tokom 2022.

Posao vozača kamiona jedan je od najtežih ali i najbolje plaćenih zanimanja u Americi. Veliki broj naših sunarodnika odlučuje se upravo za ovaj posao i svoju karijeru započinje u Čikagu.

Najveći srpski grad u Americi jedno je od sedišta transportne industrije i prestavlja dom hiljadama kompanija i desetinama hiljada vozača kamiona.

Čikago je treći najveći grad u Americi i jedan od ekonomskih, kulturnih i poslovnih centara. Međutim, u poslednjih nekoliko godina vidljiv je trend iseljavanja stanovnika iz vetrovitog grada. U poslednjih 5 godina Čikago i Ilinois napustilo je 157,000 stanovnika. Kao najčešći razlozi za selidbu navode se dugačke i surove zime, kvalitet života i visoke poreske stope.

milenium park chicago glasnik

U poslednjih 5 godina Čikago i Ilinois napustilo je 157,000 stanovnika

Da li ste razmišljali o selidbi iz Čikaga?

Ukoliko vozite kamion, niste zadovoljni životom u Čikagu i hteli bi da svoje slobodno vreme provedete u  toplijim krajevima ali niste sigurni gde pročitajte ovo.

U poslednjih 5 godina najpopularnija destinacija za selidbe jeste Florida. Od 2015. godine na Floridu se svake godine preseli neverovatnih 300 000 ljudi. Kompanija HireAHelper uradila je istraživanje na uzorku od 25000 osoba koje su se preselile u toku 2019. godine i svaka osma osoba izabrala je Floridu kao svoj novi dom.

Zbog čega se ljudi sele na Floridu?

“Sunshine State” kako se inače naziva Florida trenutno je država sa najvećim porastom broja stanovnika. Prelepe plaže, lepo vreme, neverovatna priroda i zabava tokom čitave godine nisu jedini razlog za selidbu. Cene nekretnina trenutno su niže od velikog broja drugih država u SAD. 

Da li ste znali da stanovnici Floride ne plaćaju State Tax?

vozaci kamiona chicago glasnik

Florida predstavlja dom za čak 88 000 vozača kamiona

Da li na Floridi ima posla za vozače kamiona?

Ako ste mislili da tržište kamiona na Floridi možda nije dovoljno dobro i da nema poslova za vozače kamiona, znajte da niste u pravu. Florida je na trećem mestu po ukupnom broju zaposlenih vozača sa gotovo 88.000 vozača teretnih kamiona.

Svoje slobodno vreme možete provesti na obali okeana ili uz koktel na jednom od prelepih bazena u Majamiju.

Živite u sunčanom Majamiju, zarađujte kao u Čikagu. Da, moguće je.

Tara National sa sedištem u Majamiju, jedna je od najbrže rastućih transportnih kompanija na južnoj Floridi.

Živite u Majamiju i vozite pod najboljim rejtovima na marketu. Kontaktirajte nas danas i Tara National će vam pomoći da se preselite i vozite uz najbolje uslove rada na tržištu! Uživajte u svakom slobodnom danu!

Za više informacija pozovite 463-205-1444, pošaljite email na safety.taranational@gmail.com ili posetite vebsajt i aplicirajte za manje od dva minuta.

Sponzorisani sadržaj.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0