Da li je prednja registarska tablica neophodna u Ilinoisu?

Da li je prednja registarska tablica neophodna u Ilinoisu?

Stopa nezaposlenosti u Americi pala na 3,5 odsto
10 najvećih jackpot iznosa ikada osvojenih u Americi
Zima se vraća u Čikago: Očekuju nas olujni vetar, ledena kiša i sneg

Verovatno vam se desilo da vidite neka vozila koja putuju kroz Ilinois bez prednje registarske tablice. Ovo može ostaviti pojedine vozače zbunjenim oko toga da li je to dozvoljeno u Ilinoisu.

Prema državnim zakonima, ako je vaše vozilo registrovano u Ilinoisu i ako vam se izdaju dve tablice u trenutku registracije, od vas se traži da pokažete dve registarske tablice, jednu na prednjoj i drugu na zadnjoj strani.

Kancelarija državnog sekretara Ilinoisa ne pominje nikakva posebna izuzeća od registracije vozila. Međutim, nekoliko stanica u Ilinoisu, uključujući Nextar, izveštavaju da postoji zakon koji bi mogao dovesti do toga da država u budućnosti ukine zahteve za prednju registarsku tablicu.

AutoList je nedavno pružio listu svih država za koju nisu potrebne prednje registarske tablice. Dvadeset država navodno ne zahtevaju prednju registarsku tablicu. Vozila registrovana u njima moraju imati samo zadnju registarsku tablicu, čak i ako putuju van države.

Oni koji traže više informacija o podacima o registarskim tablicama mogu da posete kancelariju državnog sekretara Ilinoisa.

WGNTV

COMMENTS

WORDPRESS: 0