Da li je prednja registarska tablica neophodna u Ilinoisu?

Da li je prednja registarska tablica neophodna u Ilinoisu?

Kako da znate jeste li ste ispunili uslove da postanete državljanin Amerike?
10 najgorih država za život u Americi u ovom trenutku
USCIS: Za ove grupe imigranata radne dozvole će važiti 18 meseci nakon isteka

Verovatno vam se desilo da vidite neka vozila koja putuju kroz Ilinois bez prednje registarske tablice. Ovo može ostaviti pojedine vozače zbunjenim oko toga da li je to dozvoljeno u Ilinoisu.

Prema državnim zakonima, ako je vaše vozilo registrovano u Ilinoisu i ako vam se izdaju dve tablice u trenutku registracije, od vas se traži da pokažete dve registarske tablice, jednu na prednjoj i drugu na zadnjoj strani.

Kancelarija državnog sekretara Ilinoisa ne pominje nikakva posebna izuzeća od registracije vozila. Međutim, nekoliko stanica u Ilinoisu, uključujući Nextar, izveštavaju da postoji zakon koji bi mogao dovesti do toga da država u budućnosti ukine zahteve za prednju registarsku tablicu.

AutoList je nedavno pružio listu svih država za koju nisu potrebne prednje registarske tablice. Dvadeset država navodno ne zahtevaju prednju registarsku tablicu. Vozila registrovana u njima moraju imati samo zadnju registarsku tablicu, čak i ako putuju van države.

Oni koji traže više informacija o podacima o registarskim tablicama mogu da posete kancelariju državnog sekretara Ilinoisa.

WGNTV

COMMENTS

WORDPRESS: 0