Čikaški Windy City Smokeout festival se vraća ove nedelje. Evo svega što treba da znate

Čikaški Windy City Smokeout festival se vraća ove nedelje. Evo svega što treba da znate

Kosarkašice Srbije treće u Evropi!
Prodajem svoje originalne akvarele uramljene kvalitetnim drvenim ramovima iz Kanade
Amazon zapošljava još 250.000 radnika i povećava satnice

Od glavnih izvođača do prodavaca, ovde je sve što treba da znate pre četvorodnevnog Windy City Smokeout-a ispred United Centra.

Četvorodnevni Windy City Smokeout, jedan od poznatih festivala u Čikagu, počinje u četvrtak.

Događaj je klasična kombinacija muzike, roštilja i piva, što ga čini atraktivnim i samim tim privlači publiku iz svih krajeva. Od glavnih izvođača do prodavaca, ovde je sve što treba da znate pre ovog vikenda.

Ko će nastupati?

Ove godine postava je prepuna zvezda, od dugogodišnjih favorita do novih zvezda country muzike. Glavni izvođač u četvrtak je nagrađivani pevač i tekstopisac Tomas Ret, koji će zatvoriti noć svojim nastupom u 20.25. Pre nego što Ret izađe na binu, biće nastupi Čejza Rajsa, Ernesta, Prisilije Blok, Adama Doleaka, Alane Springstin i MC4D.

Petak će početi DJ setom DJ Dan P-a u 14.00, nakon čega će slediti nastupi The Castellows-a, Džejka Vortingtona, Red Clay Strays-a, Koreja Kenta, DJ Pauly D-a i Lija Brisa. Noć će završiti glavni izvođač u petak, Parker Mekolum, u 20.30.

U subotu, glavni izvođač je Kodi Džonson, koji će nastupati u 20.25. Pre Džonsona, biće nastupi Bilija Karingtona, Ijana Mansika, 49 Vinčestera, Vajata Floresa, Lejni Gardner, Luija Tisingera i DJ Kabrere.

NBC5 Chicago

COMMENTS

WORDPRESS: 0