Čikago uvodi obavezno nošenje maski u zatvorenom prostoru za sve, bez obzira na to da li su vakcinisani

Čikago uvodi obavezno nošenje maski u zatvorenom prostoru za sve, bez obzira na to da li su vakcinisani

5 razloga zbog kojih IRS može pokrenuti poresku reviziju vašeg povraćaja poreza
10 najprofitabilnijih ideja za online biznis u 2022.godini. Ovo su poslovi budućnosti
Evo kako da zaradite novac bez fiksnog radnog vremena. Ovo su najbolji dodatni poslovi u Americi.

Grad Čikago najavio je u utorak obavezno nošenje maski u zatvorenom za sve pojedince od 2 godine i starije, bez obzira na to da li su vakcinisani, počevši od petka, 20. avgusta.

Pošto visoko prenosiva varijanta Delta uzrokuje povećanje stope slučajeva, sada je vreme da se ponovo uvede ova mera kako bi se sprečilo dalje širenje i spasili životi“, rekla je komesarka CDPH-a dr Allison Arvadi u saopštenju. “Nastavljamo pomno da pratimo podatke i nadamo se da će to biti samo privremeno i da možemo usporiti rast COVID -a, kao što smo to radili u prošlosti.

Prema Arvadi, maske su potrebne u svim zatvorenim javnim prostorima, “uključujući barove i restorane, teretane, zajedničke prostorije stanova i višestambenih zgrada i privatnih klubova.”

Slično prethodnim mandatima za maske, maske mogu ukloniti u restoranima, barovima i drugim restoranima za jelo i piće kada aktivno jedu i piju“, rekao je Arvadi u saopćenju. “Maske se mogu ukloniti i za određene aktivnosti koje zahtevaju njihovo uklanjanje, poput brijanja brade ili lica. Osim toga, zaposleni mogu ukloniti maske u postavkama koje nisu otvorene za javnost, ako su zaposleni statični i drže se najmanje šest stopa od svi drugi pojedinci (kancelarijske prostorije, na primer).

COMMENTS

WORDPRESS: 0