Čikago: Pregršt prazničnih aktivnosti u kojima možete uživati besplatno

Čikago: Pregršt prazničnih aktivnosti u kojima možete uživati besplatno

Dobre vesti za 10 000 imigranata koji su učestvovali u Lutriji za Zelenu kartu 2020. godine
SRBIJADA 2021- najveći sportski događaj srpske dijaspore ovog vikenda u Nju Džersiju
Čikago će proslaviti Dan Svetog Patrika uz specijalnu paradu 12. marta

Proslava praznika ne mora biti skupa. Čikago je domaćin svetski poznatim prazničnim proslavama, privremenim događajima i aktivnostima, a u mnogima od njih možete besplatno uživati.

Od odabranih besplatnih dana u Winterlandu do radionica i događaja na Navy Pieru – Light up the Lake, Čikago se ponosi mnoštvom pristupačnih prilika za uživanje u prazničnom veselju tokom decembra.

Evo nekoliko aktivnosti i događaja koje treba imati na umu

Winterland u Gallagher Way-u

Stanovnici Ilinoisa imaju priliku da besplatno dožive jedan od najpoznatijih prazničnih događaja u Čikagu. Svake godine, istorijski Wrigley Field se pretvara u zimski raj. Unoseći šifru GIFT23 na linku ovde, možete pristupiti besplatnim kartama za Winterland na Wrigley Fieldu 8. decembra, pružajući Čikagu sjajnu priliku da započne vikend na najprazničniji način.

ZooLights

Posetite Lincoln Park Zoo – veliki ringišpil, svetlosni tunel i predstave neki su od vrhunaca događaja. I dalje je potrebna rezervacija uprkos besplatanom pristupu, pa se pobrinite da obezbedite svoje mesto online.

Light Up the Lake

Navy Pier ima raznovrsne besplatne događaje u okviru svog prazničnog događanja Light up the Lake. Pored  instalacija i vatrometa svake subote u 21 čas, posetioci mogu uživati u živoj muzici i učestvovati u besplatnim radionicama koje vode lokalni umetnici.

Susret sa Deda Mrazom

Mnoga mesta u Čikagu nude besplatnu priliku da se sretnete sa Deda Mrazom tokom ovog prazničnog perioda. Ulaz u Macy’s Holiday Celebrations je besplatan, a gosti mogu rezervisati termin da se sastanu sa Deda Mrazom. Fashion Outlets of Chicago takođe nude besplatne posete Deda Mrazu. Do 24. decembra, kupci u prodavnici Bass Pro Shops mogu se prijaviti za besplatni video i fotografiju veličine 4×6 sa Deda Mrazom.

nbcchicago.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0