Čikago ove nedelje očekuju velika zatvaranja ulica zbog NASCAR trke

Čikago ove nedelje očekuju velika zatvaranja ulica zbog NASCAR trke

IRS predstavio nove poreske kategorije i odbitke za 2023. Evo koliko poreza ćete morati da platite
I Federalne rezerve počele da dele otkaze
Novak Đoković dobio zlatni reket od kompanije Head

Mnoštvo velikih zatvaranja ulica u centru Čikaga povodom NASCAR trke početkom jula počinje ovog vikenda.

U nedelju se dešava prvo veliko zatvaranje u narednoj nedelji prepunoj zatvaranja, dok ekipe pripremaju stazu od 2,2 milje oko Grant Park-a za ulične trke u Čikagu 1. i 2. jula.

Izgradnja je u toku jer ekipe postavljaju apartmane, tribine, zajedno sa barijerama i ogradama oko staze.

Evo zatvaranja koja su pred nama ove nedelje, počevši od Jackson Drive-a u nedelju odmah posle ponoći.

  • Nedelja, 25. jun – Početak u 21h. Privremeno zatvaranje preko noći Roosevelt Rd-a na zapadu između DuSable Lake Shore Drive-a i Columbus Dr
  • Nedelja, 25. jun – Početak u 01:00h – Zatvaranje Jackson Dr. između Michigan Ave. i Columbus Dr. i zatvaranje Columbus Dr. između Jackson Dr. i Roosevelt Rd
  • Ponedeljak, 26. jun – Početak u 06 sati ujutro, zatvaranje Congress Plaza Dr. i zatvaranje traka na istočnom Roosevelt Road-u između Columbus Dr. i DuSable Lake Shore Dr
  • Ponedeljak, 26. jun – Početak u 21h. Privremeno zatvaranje više traka preko noći na južnom pravcu Lake Shore Dr. između Balbo Dr i Roosevelt Rd. za postavljanje kolosečne barijere. Putovanje smanjeno na jednu traku.
  • Utorak, 27. jun – Početak u 21h. Privremeno zatvaranje više traka preko noći na južnom pravcu Lake Shore Dr. između Balbo Dr i Roosevelt Rd. za postavljanje kolosečne barijere. Putovanje smanjeno na jednu traku
  • Sreda, 28. jun – Početak u 20 časova. Zatvaranje južne DuSable Lake Shore Dr. između Randolph St. i McFetridge Rd., zatvaranje saobraćajne trake na severnoj Michigan Ave. između Van Buren i Jackson Dr., zatvaranje Jackson Dr. između Columbus Dr. i DuSable Lake Shore Dr., zatvaranje Monroe St. između Columbus Drive i DuSable Lake Shore Dr., i Columbus Dr. Između Jackson Dr. i Monroe St.
  • Četvrtak, 29. jun – Početak u 20h. Zatvaranje Michigan Avenue na severu između Balbo Dr. i Jackson Dr.
  • Četvrtak, 29. jun – Početak u 10h. Zatvaranje Roosevelt Rd u pravcu zapada i istoka između Columbus Dr. i DuSable Lake Shore Dr, i zatvaranje saobraćajne trake u južnoj Michigan Avenue između Balbo Dr i Jackson Dr., *zatvaranje Indiana Ave. na severu od Roosevelt-a do 13th St.
  • Petak, 30. jun – Početak u 17h. Zatvaranje Michigan Avenue u južnom pravcu između Balbo Dr. i Jackson Dr.

Rad na stazi će se nastaviti u danima koji prethode događaju, a prevoznici za timove koji se očekuju da stignu u petak, 30. juna, a aktivnost na stazi počinje u subotu, 1. jula. To je dan kada se Xfinity pokreće trka, The Loop 121, sa trkom Kup serije, Grant Park 220, koja se održava u nedelju, 2. jula.

Od ponedeljka, NASCAR telefonska linija za ulične trke će se otvoriti za sve koji imaju pitanja u vezi sa uličnom trkom. Kontaktirajte 888-629-7223 za više informacija.

 

 

Izvor: Wgntv.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0