Čikago je među 15 najboljih gradova u svetu, i među tri najbolja u Sjedinjenim Državama

Čikago je među 15 najboljih gradova u svetu, i među tri najbolja u Sjedinjenim Državama

Najveća organizacija vozača kamiona zatražila pomoć od Trampa!
Od Havaja do Ajove – Gde žive najviši i najniži Amerikanci
Srbi koji rade u inostranstvu moraće da plate porez u Srbiji!Evo na koga se sve odnosi nova uredba

Prema najnovijem izveštaju, grad Čikago nije samo jedan od tri najveća grada u zemlji, već je i rangiran među 15 najboljih gradova u celom svetu.

Resonance Consultancy stavio je Čikago na 13. mesto na listi 100 najboljih gradova širom sveta, ističući da grad „nudi obilje programa i kulture, sa dubokom infrastrukturom i pristupačnošću koja izmiče mnogim drugim gradovima“.

Čikago je na osmom mestu po proizvodu, koji se bavi ključnim gradskim institucijama, atrakcijama i infrastrukturom, navodi kompanija. Ovo može uključivati škole, sportske timove i muzeje.

U kategoriji programa, koja ispituje umetnost, kulturu, zabavu i kulinarsku scenu, Čikago je zauzeo 12. mesto.
“Njegovo 12. mesto u našoj kategoriji programa – uključujući 7. mesto u kulturi i 11. u noćnom životu – govori o društvenom životu koji je Čikago imao pre nego što je sve stalo”, saopštila je kompanija.

Lista je dodala da se Čikago takođe nalazi na 175. mestu po nezaposlenosti, za koju kompanija kaže da bi mogla biti pogođena bumom nekretnina u drugim američkim gradovima.

Među gradovima širom zemlje, Chicago je zauzeo treće mesto na listi od 100 velikih lokacija u SAD -u, takođe zauzevši treće mesto u proizvodima i programiranju.

Resonance Consultancy rangira gradove na osnovu sledećih šest glavnih kriterijuma: mesto, proizvod, programi, ljudi, prosperitet, promocija.

NBC

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0