Čikago izabran za najbolji grad u Americi četvrti put zaredom!

Čikago izabran za najbolji grad u Americi četvrti put zaredom!

Najbolje kartice za uštedu pri kupovini goriva za vozače kamiona
Da li morate platiti dug agencijima za naplatu potraživanja? Evo šta da radite ako vaš dug ode na kolekciju
Kako će izgledati cene kuća tokom 2023.godine – Evo najnovijih informacija prema navodima kompanije Fannie Mae

Čikago je četvrtu godinu zaredom proglašen za najbolji grad u Sjedinjenim Državama, prema istraživanju uglednog časopisa.

Conde Nast Traveler otkrio je u utorak da je Čikago još jednom proglašen najboljim velikim gradom u državi ,. Nagrađivani časopis pokriva luksuzna putovanja i štampa se od 1987. godine.

Više od 715.000 čitalaca časopisa Traveler glasalo je u ovogodišnjoj anketi, navodi se u saopštenju. Glasanje je trajalo od aprila do juna.

Prestižna nagrada dolazi u periodu kada se Čikago bori sa brojnim problemima, uključujući pandemiju koronavirusa, porast nasilja  i ogroman budžetski deficit.

Ovo nikada pre viđeno, biti izabran četiri godine za redom za najbolji grad u državi, zaista je dokaz otpornosti i bogate raznolikosti našeg grada“, rekla je gradonačelnica Lori Lightfoot u saopštenju za novine. „Uprkos izazovima koje je COVID-19 doneo, naše zajednice i preduzeća pronašli su inovativne načine da ojačaju naše napore za oporavak, a stanovnicima i posetiocima i dalje omogućavaju pristup svim našim velikim gradovima.“

Traveler je prvi put počeo da anketira čitaoce o tome koji je bio najbolji veliki grad u 2015. godini. Prve dve godine čast da ponese titulu najboljeg imao je Njujork 2015. i 2016. godine.

Izvor: Block Club Chicago

COMMENTS

WORDPRESS: 0