Čikago izabran za najbolji grad u Americi četvrti put zaredom!

Čikago izabran za najbolji grad u Americi četvrti put zaredom!

Da li je nezakonito da imigrant bez dokumenata započne biznis u Americi
Ostalo vam je još samo 5 dana: Požurite sa prijavom poreza za ovu godinu
Tramp: Tri milijarde dolara godišnje za očuvanje nacionalnih parkova i šuma

Čikago je četvrtu godinu zaredom proglašen za najbolji grad u Sjedinjenim Državama, prema istraživanju uglednog časopisa.

Conde Nast Traveler otkrio je u utorak da je Čikago još jednom proglašen najboljim velikim gradom u državi ,. Nagrađivani časopis pokriva luksuzna putovanja i štampa se od 1987. godine.

Više od 715.000 čitalaca časopisa Traveler glasalo je u ovogodišnjoj anketi, navodi se u saopštenju. Glasanje je trajalo od aprila do juna.

Prestižna nagrada dolazi u periodu kada se Čikago bori sa brojnim problemima, uključujući pandemiju koronavirusa, porast nasilja  i ogroman budžetski deficit.

Ovo nikada pre viđeno, biti izabran četiri godine za redom za najbolji grad u državi, zaista je dokaz otpornosti i bogate raznolikosti našeg grada“, rekla je gradonačelnica Lori Lightfoot u saopštenju za novine. „Uprkos izazovima koje je COVID-19 doneo, naše zajednice i preduzeća pronašli su inovativne načine da ojačaju naše napore za oporavak, a stanovnicima i posetiocima i dalje omogućavaju pristup svim našim velikim gradovima.“

Traveler je prvi put počeo da anketira čitaoce o tome koji je bio najbolji veliki grad u 2015. godini. Prve dve godine čast da ponese titulu najboljeg imao je Njujork 2015. i 2016. godine.

Izvor: Block Club Chicago

COMMENTS

WORDPRESS: 0