Broj oglasa za poslove koji zahtevaju obaveznu vakcinaciju porastao 20 puta od avgusta

Broj oglasa za poslove koji zahtevaju obaveznu vakcinaciju porastao 20 puta od avgusta

Ove države u Americi imaju najveći broj imigranata
Dolar postao jači od evra: Evropska valuta na najnižem nivou u 20 godina
Identifikacioni broj poslodavca (EIN): Evo kome je neophodan i kako ga dobiti

Broj oglasa za posao na LinkedInu koji uključuju zahteve za obaveznom vakcinacijom skočio je 20 puta u poslednja dva meseca, rekao je za Forbes portparol platforme.

Broj oglasa za posao koji zahtevaju vakcinaciju protiv Covid-19 naglo je porastao od kada je američka Uprava za hranu i lekove u avgustu potpuno odobrila vakcinu Pfizer-BioNTech, navodi se u podacima LinkedIna dostavljenim Forbesu, jer poslodavci pojačavaju pritisak na radnike koji još uvek odbijaju da se vrate na posao.

Strpljenje sa nevakcinisanim je potrošeno na mnogim nivoima vlasti, u korporativnoj Americi i među vakcinisanim Amerikancima. Dok većina vakcinisanih Amerikanaca okrivljuje zadržavanje vakcina za povećanje broja slučajeva koronavirusa i stalna ograničenja, mali broj nevakcinisanih smatra da su odgovorni za strašno stanje pandemije.

Ovaj jaz u razumevanju i ponašanju-ankete pokazuju da je manje verovatno da će nevakcinisani biti zabrinuti zbog Covid-19 ili da će slediti mere predostrožnosti poput nošenja maski da bi zaustavili njegovo širenje i verovatnije da će se baviti normalnim aktivnostima-sada se infiltrira u svaki aspekt života i status vakcinacije postaje sve važniji. Vakcinisani isključuju nevakcinisane prijatelje i porodicu, koji sve više ne mogu da putuju, jedu, pohađaju fakultet ili posao. Napetosti su velike, mnogi nevakcinisani su ljuti na ograničenja, isključenja, a ponekad i na diskriminaciju, a mnogima vakcinisanima je neprijatno što moraju da provode vreme ili da se prilagode ograničenjima.

Teško je doći do preciznih podataka o broju poslova za koje je potrebna vakcinacija. LinkedIn, iako ga koriste stotine miliona ljudi širom sveta, prvenstveno je društvena mreža namenjena poslovnim profesionalcima.

Forbes

COMMENTS

WORDPRESS: 0