Biznis Zajednica

Biznis Zajednica chicago glasnika

UNAPREDITE SVOJ POSAO: REGISTRUJTE SVOJU KOMPANIJU i POSTANITE DEO CHICAGO GLASNIK BIZNIS ZAJEDNICE!

Balkan Truckers

Kako da registrujem kompaniju?

Jednostavan proces!

1

registruj se jednim klikom

Posetite web stranicu Chicago Biznis Zajednice i kliknite na opciju “Registracija kompanije”. U procesu registracije platite naknadu od $99 putem odabrane metode plaćanja.

2

Posaljite nam sve informacije o kompaniji

Popunite obrazac za registraciju svoje kompanije. Unesite sve relevantne informacije o vašoj kompaniji, kao što su naziv, adresa, opis poslovanja, web stranica, broj telefona, e-pošta i slično.

3

u roku od 24 h vaša kompanija će biti deo naše zajednice

Nakon što dobijemo  sve potrebne informacije, Chicago Glasnik Biznis Zajednica će uneti vašu kompaniju u našu bazu podataka. 

Nasi Klijenti

Proširite svoju mrežu i povećajte vidljivost vaše kompanije: Registrujte se na Biznis Zajednici portala Chicago Glasnik!

Dalibor Stojkovic

Leader Group INC

5/5

Registracija je bila brza i jednostavna, a cena od samo $99 je vrlo pristupačna za mala preduzeća.  Preporučujem Biznis Zajednicu svim preduzećima koja traže način da se promovišu i povežu s drugim poslovnim subjektima u Chicagu. Veliko hvala na izvrsnom i profesionalnom radu!”

First Generation Americans Chicago Glasnik

Aleksandar Pejic

FIRST GENERATION AMERICANS

5/5

“Registrovao sam svoju novu kompaniju na Biznis Zajednici u Chicagu, a iskreno, nisam očekivao da će mi toliko pomoći u razvoju posla. Ono što me posebno impresioniralo je kako je lako bilo pristupiti web stranici, što je bio sjajan način da pronađem druge kompanije s kojima sam htio uspostaviti kontakte. Preporučujem Biznis Zajednicu svima koji žele promovirati svoju kompaniju na ovom području.”

Dusan Stojiljkovic

899 West Avenue

5/5

“Chicago Biznis Zajednica pružila je sjajne usluge registracije kompanija i vrlo sam zadovoljan što sam izabrao njihovu uslugu. Cijena je bila pristupačna, a registracija je bila brza i jednostavna. Nakon što su unijeli moje podatke, moja kompanija se pojavila na adresaru u roku od 24 sata. Osim toga, otkrio sam da je web stranica vrlo korisna u pronalaženju drugih poslovnih subjekata i stvaranju novih poslovnih veza..”

 
Registracija u 3 koraka
0
1 uplata za trajno članstvo u zajednici
0 $
Posetilaca mesečno
0

Popunite obrazac za registraciju svoje kompanije.