Chicago Glasnik

FACEBOOK

INSTAGRAM

YOUTUBE

website

Chicago Illinois

Industrija

Media

Osnovano

2018

Kancelarije

Chicago

Miami

Zaposleni

10+

Naziv

Chicago Glasnik

Sediste

Chicago

O Kompaniji

Chicago Glasnik je vodeći internet portal srpske i balkanske zajednice u Čikagu. Naša misija je da pružimo najnovije vesti i dešavanja u vezi sa srpskom i balkanskom zajednicom u Čikagu i okolini, kao i da pomognemo ljudima u procesu imigracije.

Kao deo naše posvećenosti zajednici, mi pružamo besplatni imigracioni vodič koji je lako razumljiv i dostupan na srpskom jeziku. Naš tim stručnjaka je posvećen tome da pomogne ljudima koji žele da se trajno nasele u Sjedinjenim Državama i da se prilagode na način života ovde.

Pored toga, Chicago Glasnik nudi besplatne oglase za prodaju, smeštaj i poslove, što je od velike koristi za ljude koji traže ili nude te usluge. Mi verujemo da su ovi oglasi od velike pomoći zajednici u pronalaženju posla, smeštaja i drugih potreba koje su im važne.

Mi smo ponosni što smo postali središte srpske i balkanske zajednice u Čikagu i okolini. Naša vizija je da ostanemo vodeći internet portal za srpsku i balkansku zajednicu u ovom području, pružajući najbolje moguće usluge i informacije.

Internet Portal

Ukoliko ste deo srpske i balkanske zajednice u Čikagu i okolini, ili vas zanima ova zajednica, Chicago Glasnik je pravo mesto za vas. Pridružite se našoj zajednici i budite u toku sa najnovijim vestima i dešavanjima, kao i ponudama za smeštaj, posao i prodaju.
Play Video

"Mi smo vaša podrška u svakom koraku - zajedno ostvarujemo vaše ciljeve."

Ova sekcija je namenjena svim posetiocima koji žele da objave oglas za prodaju, kupovinu, iznajmljivanje ili razmenu neke robe ili usluge.

Kao deo naše posvećenosti zajednici, mi pružamo mogućnost besplatnog oglašavanja za sve posetioce našeg sajta. Bez obzira da li ste pojedinac koji želi da proda svoj lični predmet, ili ste firma koja želi da promoviše svoje proizvode i usluge, ovo je pravo mesto za vas.

Oglasite svoj proizvod ili uslugu bez ikakvih troškova i u roku od nekoliko minuta. Sve što treba da uradite je da kreirate svoj oglas, opišete ga na jasan i koncizan način i dodate nekoliko slika koje će privući pažnju vaših potencijalnih kupaca.

Osim toga, naša sekcija besplatnih oglasa nudi i mogućnost pregleda svih aktivnih oglasa na našem sajtu, tako da možete pronaći sve što vam je potrebno na jednom mestu.

Uveravamo vas da je objavljivanje besplatnih oglasa na našem sajtu jednostavno, brzo i efikasno. Primenjujemo najnovije tehnologije kako bismo vam omogućili najbolju moguću uslugu i iskustvo. Budite sigurni da će vaš oglas biti vidljiv širokom krugu ljudi, što će vam pomoći da brzo i jednostavno realizujete svoju prodaju ili kupovinu.

Ne čekajte više, objavite svoj oglas odmah i uživajte u prednostima koje vam naš sajt pruža!

Mi smo ponosni što Vam možemo pružiti najnovije informacije iz raznih oblasti, bez vesti iz sveta politike i crne hronike. Sve naše vesti su pažljivo odabrane kako bi bile korisne za naše čitaoce i ne koristimo clickbait naslove.

Naš cilj je da Vam pružimo kvalitetne informacije koje su tačne i relevantne. Naš tim urednika pažljivo odabire vesti iz oblasti kao što su tehnologija, sport, kultura, ekonomija i mnoge druge.

Svaka vest koju objavljujemo ima za cilj da bude korisna i informativna za naše čitaoce. Verujemo da čitaoci ne bi trebali da se muče sa senzacionalističkim naslovima i vestima koje su nebitne ili neproverene. Zato se trudimo da sve naše vesti budu jasne i precizne, sa ciljem da čitaocima pružimo uvid u najnovije događaje u svetu.

Naša stranica najnovijih vesti je mesto na kojem možete pronaći najnovije informacije o tehnološkim dostignućima, sportskim događajima, kulturnim dešavanjima, poslovnim trendovima i mnogim drugim oblastima koje su važne za naše čitaoce.

Dobrodošli na stranicu Biznis Zajednice, gdje se možete registrirati i povezati s drugim poslovnim subjektima u Chicagu. Naša Biznis Zajednica pruža platformu za poslovno umrežavanje i promociju, pomažući vam da povećate vidljivost vaše kompanije i stvorite nove poslovne kontakte.

Chicago Glasnik Amazon Prodavnica

Male stvari koje možete kupiti na AMAZONU koje čine veliku razliku.

6 RAZLOGA ZBOG KOJIH TREBA DA SE REKLAMIRATE NA PORTALU CHICAGO GLASNIK?

  1. Kvalitetan i atraktivan sadržaj našeg portala. Sve informacije vezane su isključivo za dešavanja i život u Americi! Mi smo jedini portal bez politike, estrade i crne hronike. 
  2.  Prava ciljna grupa za promovisanje vašeg biznisa. Više od 90% posetilaca našeg sajta jesu ljudi koji žive, rade i stvaraju u SAD. Naš portal mesečno poseti više od 100 000 posetilaca iz SAD.
  3. Veliki broj pravih pratilaca na društvenim mrežama Facebook i Instagram. Naši profili su optimizovani u skladu sa najnovijim trendovima iz oblasti digitalnog marketinga (IG Reels, video snimci).
  4. Pristupačne cene reklamnih paketa. Naši reklamni paketi nude opcije za sve, kako za velike biznise tako i one koji po prvi put izlaze na tržište. 
  5. Garantujemo da će vaša reklama biti viđena. Jedan od glavnih ciljeva portala jeste kvalitetna promocija naših poslovnih partnera. Struktura i dizajn našeg sajta omogućavaju da vaš reklamni baner bude viđen. Vaš baner neće nestati u moru sličnih reklama, već će biti jasan i “upadati” u oči našim posetiocima.
  6. Najbrži način da kupite kvalitetan reklamni prostor. Vaš reklamni paket možete kupiti za manje od jednog minuta. Nema potreba da šaljete novac preko zelle-a, bankovnog računa ili da satima čekate na konfirmaciju da je vaša uplata uspešno izvršena. 

Sta nasi citaoci kazu o nama?

Baneri na sajtu

RegistrujteKompaniju

Registrujte svoju kompaniju na najuticajnijoj informativnoj platformi u Chicagu!