Bark Air: Od sada Vaš pas može leteti kao VIP, cena leta nije za svačiji džep

Bark Air: Od sada Vaš pas može leteti kao VIP, cena leta nije za svačiji džep

Muzej nauke i industrije ponovo otvoren. Besplatan ulaz do 14. avgusta!
Da li je protivzakonito zagrevati automobil u Ilinoisu? Evo šta kaže zakon
Grad u Americi dozvolio spavanje u kolima: Kirije za radnike su prevelike

Psi od sada mogu da uživaju u sopstvenom letu jer je lansirana prva svetska avio-kompanija specijalno dizajnirane za njih.

BARK, kompanija koja se bavi proizvodnjom igračaka za pse i koja koordinira popularnu pretplatu na poslastice BarkBox, udružuje se kompanijom za privatne letove kako bi uklonila izazove putovanja na dugim rastojanjima sa psima, prema saopštenju za štampu.

Putovanje pasa avionom je obično stresno iskustvo, s obzirom na to da različite avio-kompanije imaju različite politike za putovanje sa kućnim ljubimcima. Na primer, American Airlines dozvoljava malim psima da budu smešteni u nosiljci ispod sedišta ispred, ali veći psi se stavljaju u prtljažni prostor, što može biti stresno za ljubimca.

Za United Airlines, kućni ljubimci mogu da lete u kabini ako ima dovoljno prostora, ali moraju da stanu u nosiljku ispod sedišta ispred.

Međutim, za ovo prijatno iskustvo za pse moraćete da platite prilično visoku cenu. Trenutno, karta za jednog psa i jednog čoveka košta najmanje 6.000 dolara u jednom pravcu.

Za sada su dostupne samo dve rute, oba sa aerodroma Westchester County u Njujorku. Putovanje od Njujorka do londonskog aerodroma Stansted košta 8.000 dolara u jednom pravcu, a do aerodroma Van Nuys u Los Anđelesu košta 6.000 dolara u jednom pravcu.

usatoday.com

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0