Balkan Truckers – VREME JE DA SE ČUJE GLAS KAMIONDŽIJA

Balkan Truckers – VREME JE DA SE ČUJE GLAS KAMIONDŽIJA

Amerika planira da do jeseni vakciniše 300 miliona ljudi
4 države uklonjene sa karantinske liste za putnike koji dolaze u Čikago
Stariji stanovnici Ilinoisa moći će da dobiju zdravstveno osiguranje bez obzira na imigracioni status

Balkan Truckers US je mesto okupljanja za kamiondžije ali i za vlasnike transportnih kompanija! Ukoliko želite da budete u toku sa aktuelnim dešavanjima na američkim drumovima ovde možete pronaći najnovije, kvalitetne i proverene vesti iz oblasti transporta!

Portal Balkan Truckers US ima najveću bazu trucking kompanija, automehaničarskih radnji i kompanija bez kojih život kamiondžija ne bi bio moguć (osiguravajuće kuće, safety, prodavnice opreme), a čiji su vlasnici poreklom sa Balkana. Broj kompanija na sajtu raste iz dana u dan!

KAMIONDŽIJE KONAČNO MOŽETE DA PODELITE VAŠE ISKUSTVO O KOMPANIJI GDE RADITE ILI STE BILI ZAPOSLENI

Saznajte kolika je zarada u nekoj firmi. Da li su isplate redovne i tačne? Kako se tretiraju zaposleni? Da li je kompanija ispunila sve ono što vam je obećala? Podelite vaše iskustvo rada u određenoj kompaniji  sa ostalim kamiodžijama, bilo da je ono pozitivno ili negativno.

Cilj nije blaćenje ili promocija neke kompanije, već objektivno prenošenje vaših iskustava drugim kamiondžijama! Molimo vas da ostavite komentar samo za kompanije u kojima ste radili ili još uvek radite! Sve informacije poslate od strane korisnika biće objavljene u celosti,  bez cenzure! Kompanije ne mogu da utiču na informacije koje su poslate.

COMMENTS

WORDPRESS: 0