Balkan Business Conference – Najveća poslovna konferencija balkanske dijaspore u Americi

Balkan Business Conference – Najveća poslovna konferencija balkanske dijaspore u Americi

Čikago među 10 najboljih gradova za proslavu Nove godine u Americi
Hram Svetog Save i paljenje badnjaka u božićnom specijalu Nacionalne geografije
8 vodenih parkova u Ilinoisu koje treba posetiti ovog leta

Balkanska dijaspora sa nestrpljenjem iščekuje 29. april 2022. godine. Ovaj datum biće upamćen kao veliki momenat za sve uspešne poslovne ljude sa Balkana koji žive i stvaraju u Sjedinjenim Američkim Državama. Prvi Balkan Business Conference okupiće najpoznatija imena iz sveta biznisa poreklom sa Balkana.

Šta je BALKAN BUSINESS CONFERENCE?

BALKAN BUSINESS CONFERENCE je prva Business to Business konferencija u Americi organizovana za balkansku dijasporu. Ovaj događaj će biti prilika za povezivanje poslovnih i uspešnih preduzetnika poreklom sa Balkana. Cilj konferencije jeste da poveže balkansku dijasporu u Sjedinjenim Državama, da ojača odnose, podeli ideje i poveže našu veliku i uspešnu zajednicu.

Kome je namenjen ovaj događaj?

Prvi Balkan Business Conference održaće se u Čikagu, najvećem “balkanskom gradu” u Americi! Balkan Business Conference je mesto za druženje i upoznavanje uglednih biznismena iz različitih delatnosti kao što u transport, logistika, građevinarstvo, prodaja nekretnine itd.

Šta dobijate učešćem na BALKAN BUSINESS CONFERENCE?

Balkanska poslovna konferencija je događaj koji služi za unapređenje i rast vašeg poslovanja. Veze i partnerstva koja ćete steći na konferenciji mogu promeniti tok vašeg poslovanja. Konferencija će pružiti priliku učesnicima da podele inovativne ideje i obezbede pristup vrednim resursima na jednoj mestu, što može pomoći da se ubrza uspeh i strateški rast za vaš biznis.

Ovaj skup biće idealno mesto za konkretne dogovore kroz direktnu razmenu poslovnih mišljenja, ideja i iskustava. Pored privrednika iz čitave Amerike na skupu će učestvovati i predstavnici Ambasade Republike Srbije u Vašingtonu.

Kada i gde će se održati prvi BALKAN BUSINESS CONFERENCE?

Prvi BALKAN BUSINESS CONFERENCE održaće se 29. aprila 2022. godine u Compass Areni, 625 Joliet Rd, Willowbrook, IL 60527

Compass Arena biće dom prve poslovne konferencije balkanske zajednice u Americi

Compass Arena biće dom prve poslovne konferencije balkanske zajednice u Americi.

Kako da se prijavite za ovaj događaj?

Za učešće na događaju možete se prijaviti putem zvanične veb prezentacije događaja.  Zbog sve većeg interesovanja za BALKAN BUSINESS CONFERENCE prijavite se što ranije, broj učesnika je ograničen!

COMMENTS

WORDPRESS: 0