Avio-kompanija uvodi odličnu promenu: Putnici mogu da unesu ručni prtljag sa transporterom za ljubimce

Avio-kompanija uvodi odličnu promenu: Putnici mogu da unesu ručni prtljag sa transporterom za ljubimce

Novi ledeni talas doneće „mnogo hladnije“ vreme u Čikagu sledeće nedelje
Top 20 najtraženijih poslova u Americi za 2022.godinu
Apple predstavio novu funkciju ‘NameDrop’ za deljenje podataka između iPhone uređaja

Dobre vesti za vlasnike kućnih ljubimaca. American Airlines popušta svoju politiku o ljubimcima i dozvoljava onima koji putuju sa svojim ljubimcima da ponesu i ručni prtljag, zajedno sa prenosivom nosiljkom za ljubimce.

“Na letovima sa kompanijom American možete doneti jednu nosiljku za ljubimce kao ručni prtljag ako: Platite naknadu za ručni prtljag za ljubimce. Vaš ljubimac ostaje u nosiljci za ljubimce i ispod sedišta ispred vas tokom celog leta”, navodi se na veb-sajtu American Airlines-a, dodajući da putnici takođe mogu doneti “jedan dodatni predmet na let sa svojim ljubimcem”, koji može biti lični predmet poput torbice ili manje torbe ili ručni prtljag koji se uklapa u pregradu za prtljag iznad sedišta i ispunjava zahteve aviokompanije.

“Zapamtite, možete doneti samo jedan predmet sa nosiljkom za ljubimce, ne oba”, kaže American.

Ranije, putnicima sa ljubimcima bilo je dozvoljeno da donesu samo mali lični predmet koji može da stane ispod sedišta ako su donosili svog ljubimca u avion.

Sve što je bilo veće od toga, poput ručnog prtljaga, plaćalo se 35 dolara. Alternativno, vlasnici ljubimaca su mogli staviti svog ljubimca u prostor za prtljag ako su želeli da ponesu veći predmet sa sobom na let.

usatoday.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0