Auto osiguranja u SAD vratiće korisnicima 10,5 milijardi dolara!

Auto osiguranja u SAD vratiće korisnicima 10,5 milijardi dolara!

Fudbaleri Republike Srpske pobednici fudbalskog turnira u Compass Areni
Amerika tuži Amazon zbog monopola
Šest stvari koje niste znali o Beloj kući

Manje automobila na putevima obično znači manje saobraćajnih nezgoda. Prema podacima kompanije Arity, firme za obradu podataka i analitiku u vlasništvu Allstate-a, ukupan broj pređenih kilometara od 8. marta u celoj državi smanjen je za više od polovine.

Najveće nacionalne auto osiguravajuće kuće nude osiguranicima 10,5 milijardi dolara kredita i umanjene premije u narednom periodu. Chicago Glasnik vam donosi listu svih auto osiguravajućih kuća koje će vratiti novac svojim korisnicima.

State Farm će korisnicima dati rabat vredan dve milijarde dolara. Većina osiguranika će dobiti 25% kredita za nedelje između 30. marta i 31. maja. State Farm rekao je da će procenat koji se dodeljuje zavisiti od države u kojoj se nalazi osiguranik.

Geico  planira da svojim klijentima vrati oko 2,5 milijardi USD. Kompanija će izdati kredit od 15% za polise koje su budu obnavljale između 8. aprila i 7. oktobra. Kredit se takođe odnosi na nove polise kupljene kod Geica u tom vremenskom periodu.

Progressive Insurance će svojim osiguranicima ponuditi 20% kredita za premije iz aprila i maja, ukupne vrednosti oko milijardu dolara. Kupci mogu očekivati da će ovi krediti automatski stići na njihove račune u maju i junu.

Allstate će svojim klijentima vratiti oko 600 miliona dolara, tako što će većina osiguranika dobiti otprilike 15% kredita na njihove premije u aprilu i maju. Klijenti će dobiti rabat putem kredita na svoj bankovni račun, kreditnu karticu ili na njihov Allstate račun.

USAA udruženje u vlasništvu države, vratiće svojim članovima 520 miliona dolara. Njihovi klijenti će dobiti 20% kredita na dvomesečne premije.

Liberty Mutual će kupcima ličnog auto osiguranja vratiti oko 250 miliona dolara u vidu povraćaja od 15% za dva meseca njihove godišnje premije.

American Family Insurance vratiće oko 200 miliona dolara osiguranicima. AFI će vratiti 50 dolara za svako osigurano vozilo.

The Hartford koji ima ekskluzivni ugovor sa AARP-om za prodaju auto i osiguranja kuća za svoje članove, vratiće oko 50 miliona dolara klijentima u narednih nekoliko meseci. Većina kupaca dobiće povraćaj od 15% na premije u aprilu i maju.

Farmers Insurance and its 21st Century Insurance saopštili su da će svojim korisnicima dati 25% popusta na aprilske premije.

Nationwide će ponuditi jednokratni povraćaj premija u iznosu od 50 USD za svako osigurano vozilo. Kupci će u narednih 30 dana dobiti povraćaj sredstava.

Travelers će svojim klijentima auto-osiguranja davati kredit od 15% na njihove aprilske i majske premije.

The Hanover Insurance Group vratiće svojim kupcima 15% auto premija iz aprila i maja, u ukupnom iznosu od oko 30 miliona dolara.

MetLife će svojim klijentima dati 15% kredita za aprilske i majske premije.

COMMENTS

WORDPRESS: 0