Apple priprema savitljivi iPhone Flip koji će automatski popravljati ekran

Apple priprema savitljivi iPhone Flip koji će automatski popravljati ekran

Evo koliko biste novca imali da ste uložili $1.000 u McDonald’s pre 10 godina
Rekordan broj krađa automobila u Čikagu: Stope hapšenja na istorijskom minimumu
Navy Pier se ponovo zatvara 8. septembra

Samsung, Motorola i čak Google su lansirali svoje sklopive telefone, kao što su Galaxy Z Fold 5, Motorola Razr Plus reboot i Pixel Fold. Dok se niša puni Android sklopivim telefonima, Apple još uvek nije predstavio svoj sklopivi uređaj, uprkos dokazima koji godinama sugerišu da kompanija očigledno eksperimentiše ne samo sa sklopivim uređajem, već i sa imenom: iPhone Flip.

Najnovije glasine sugerišu da Apple radi na iPhone Flip modelima u dve različite veličine, iako postoje poteškoće u izradi uređaja prema visokim standardima Apple-a. Kompanija možda takođe radi na sklopivom tabletu sa ekranom veličine oko iPad Mini-ja.

Iako su specifični detalji o mehanizmu samopopravljanja oskudni, Apple aludira na inkorporaciju posebnog sloja unutar displeja. Ovaj elastični materijal poseduje jedinstvenu sposobnost da se rasteže i potom vrati u svoj prvobitni oblik, predstavljajući idealnog kandidata za omogućavanje procesa samopopravke.

Ukoliko bude uspešno implementirana, inovativna tehnologija samopopravljanja mogla bi predstavljati značajan iskorak za Apple i njegove napore na tržištu sklopivih uređaja, potencijalno postavljajući nove standarde za izdržljivost i korisničko iskustvo.

foto:Cnet

livemint.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0