Anketa otkrila koji put vozači u Ilinoisu najviše izbegavaju

Anketa otkrila koji put vozači u Ilinoisu najviše izbegavaju

Na stotine letećih taksija biće proizvedeno u Ohaju
Kalifornija na putu da postane prva američka država koja će lične karte izdavati svim imigrantima
Čikago: Zvanična Božićna jelka biće osvetljena 17. novembra

Nedavno istraživanje je otkrilo koju rutu vozači u Ilinoisu najviše plaše da koriste.

Anketa koju je sproveo Gunter Mitsubishi je sakupila rezultate od 3.000 putnika. Oni su naveli da je  US Route 24 najgoru put u Ilinoisu, rangirajući se na 19. mestu od ukupno 50 puteva širom zemlje.

Ovaj put se proteže  dužinom 255 milja od reke Mississippi do granice sa Indianom. Ljudi se plaše da koriste ovu rutu je slabo unapređena i održavana, prema Belleville News-Democrat izveštaju.

Ruta se na kraju sužava sa četvorotračnog autoputa na dvotračni put, što dovodi automobile veoma blizu jednih drugima dok se prolazi velikim brzinama.

Ovaj deo puta je zabeležio 23 sudara prilikom skretanja ulevo u periodu od 2010. do 2015. godine, prema izveštaju Peoria Journal Star, što je rezultiralo sa 30 povreda.

Program obnove putne mreže Ilinoisa za period od 2024. do 2029. godine uključuje više od 33 milijarde dolara za različita poboljšanja infrastrukture tokom šest godina. To uključuje i deonicu Rute 24 dužine 8,6 milja, nedaleko od Peorije, gde će se koristiti 135 miliona dolara za proširenje puta na četiri trake i zamenu mostova.

WGNTV

COMMENTS

WORDPRESS: 0