Amazon zapošljava 400 radnika za Chicago Tech Hub! Aplicirajte već danas!

Amazon zapošljava 400 radnika za Chicago Tech Hub! Aplicirajte već danas!

U sredu ćete čuti alarm na telefonu, evo šta to tačno znači
Porodično zdravstveno osiguranje oko 24.000 dolara godišnje
Internet, GPS, Email.. Predstavaljamo vam 20 američkih izuma koji su promenili svet
[vc_row][vc_column icons_position=”left”][vc_column_text]Amazon je objavio u ponedeljak da planira da udvostruči broj zaposlenih u čikaškom Tech Hub-u, dodajući 400 radnih mesta u oblastima kao što su cloud, marketing i razvoj poslovanja.

Kancelarija u Čikagu jedna je od 18 tehnoloških čvorišta koje Amazon ima u Severnoj Americi.

Kompanija je takođe saopštila da za utorak planira  sajam zapošljavanja u Čikagu. Oni koji traže posao mogu se registrovati za događaj na ovom linku.

Amazon je takođe sapoštio da će Chicago Tech Hubu dodati 7.000 kvadratnih metara novog prostora. Portparol kompanije je rekao da će se širenje verovatno desiti u naredne tri godine.

„Čikago je globalni centar sa neuporedivom radnom snagom – idealan inkubator za Amazon koji bi privukao talente potrebne za podsticanje njegovog daljnjeg rasta“, rekao je gradonačelnik Lori Lightfoot. „Današnja najava, zajedno sa sutrašnjim Danom zapošljavanja, predstavlja Amazonovu posvećenost Čikagu i raznolikim i inovativnim talentima koji se ovde nalaze.“

Čikago nije uspeo u svojoj kandidaturi za drugo sedište kompanije Amazon, koja je na kraju otišla u Severnu Virdžiniju.

Računajući svoja skladišta i maloprodajne lokacije, Amazon je objavio da je otvorio više od 11.000 radnih mesta sa punim radnim vremenom u Ilinoisu i uložio u državu više od 4.4 milijarde dolara od 2010. godine, uključujući plate zaposlenih.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

COMMENTS

WORDPRESS: 0