Amazon Prime Day 2024: Sve što treba da znate o datumima i ponudama

Amazon Prime Day 2024: Sve što treba da znate o datumima i ponudama

Veštačka inteligencija ostavila 3900 Amerikanaca bez posla
Senat izglasao produžetak finansiranja: Vlada neće prekinuti sa radom
Osobe starije od 16 godina u Čikagu sada mogu dobiti vakcinu protiv COVID-19

Amazon je objavio zvanične datume ovogodišnjeg događaja Prime Day uz malu pomoć Megan Thee Stallion.

Rapperka je predstavila novu originalnu pesmu pod nazivom “It’s Prime Day”, koja je objavljena preko noći uz prateći muzički video.

Prvobitno uveden 2015. godine kao proslava 20 godina poslovanja Amazona, Amazon Prime Day postao je veoma očekivan događaj za kupovinu. Sada traje dva dana i nudi velike popuste na hiljade proizvoda na Amazonovoj platformi.

Kada je Amazon Prime Day 2024?
Amazon Prime Day će se zvanično održati 16. i 17. jula, ali online prodaja obično počinje sa nekim ranim ponudama nekoliko dana pre glavnog događaja. Prime Day će trajati 48 sati, počevši u utorak, 16. jula u ponoć pacifičkog vremena (3 sata ujutro po istočnom vremenu) i završavajući u sredu, 17. jula.

Da li mi je potrebno članstvo u Amazon Prime za Amazon Prime Day?
Morate biti član Amazon Prime-a da biste učestvovali u rasprodaji. Cena članstva je 139 dolara godišnje.

Članstvo uključuje besplatnu dostavu u roku od jednog ili dva dana, a kupci na nekim lokacijama takođe mogu koristiti istodnevnu dostavu. Osim besplatne Prime dostave, članstvo daje pristup Amazon video, muzici, igrama, foto skladištenju i još mnogo toga, uključujući i besplatno godišnje članstvo u Grubhub-ovoj premijum “Plus” dostavnoj usluzi i popuste na recepte.

Možete se prijaviti za besplatni probni rok od 30 dana Amazon Prime-a, nakon čega ćete plaćati 14.99 dolara mesečno ili puni godišnji iznos od 139 dolara godišnje (plus porez u nekim državama). Prime naloge možete deliti unutar domaćinstva, što uključuje do dva odrasla, četvoro tinejdžera i četvoro dece.

Kako kupovati na Prime Day-u
Amazon je najavio da će ovogodišnji Prime Day nuditi velike popuste na Amazonove proizvode kao što su Alexa, Fire Stick, Kindle i Ring Doorbells. Kompanija se takođe fokusira na školske proizvode za uštedu.

Članovi Prime-a takođe mogu iskoristiti popuste sa ranim pristupom, koji su dostupni od utorka, 25. juna.

Uporedite cene

Ako ste zaista zainteresovani za određene predmete, pretražite ih online da biste uporedili cene. Takođe možete koristiti Camelizer, ekstenziju za praćenje cena na Amazonu putem vašeg web pregledača, kako biste bili sigurni da zaista dobijate najbolju ponudu.

Pratite Lightning Deals

Jedan od načina da pronađete najbolje rasprodaje na Amazon Prime Day-u je iskorišćavanje “Lightning Deals” (brze ponude), koje su kratkotrajni popusti koji traju samo u kratkom vremenskom periodu – ističu se kada se proizvod proda ili istekne tajmer.

Amazon je najavio da se mogu očekivati nove ponude svakih pet minuta tokom određenih perioda kroz ovogodišnji Prime Day. “Invite-only” ponude takođe se vraćaju ove godine, što znači da članovi Prime-a mogu zatražiti pozivnicu za ekskluzivne ponude koje se očekuje da će se brzo prodati.

Možete pratiti Lightning Deals na Amazon Prime Day stranici, a lako ih je primetiti jer pokazuju odbrojavanje pored proizvoda.

Pitajte Alexu

Amazon-ov uređaj Alexa može vas obavestiti o ponudama na proizvodima na vašoj listi želja ili proizvodima koje ste “sačuvali za kasnije” u vašoj korpi.

Saveti za izbegavanje prevara i krivotvorina na Amazon Prime Day-u
Amazon prodaje mnoge svoje proizvode i proizvode poznatih brendova, ali većina njihovih listinga dolazi od “trećih prodavaca”.

Iako su mnogi od tih trgovaca vrlo pouzdani, neki prodaju lažnu robu ili nude neverovatne ponude na nešto što možda želite ili trebate, ali će rezultirati prevarama. Ako planirate da iskoristite ponude na Prime Day-u, evo nekoliko saveta kako izbeći prevare:

Prvo, kliknite samo na Amazon Prime okvir – to će ograničiti vašu izloženost lažnim ili prevarantskim oglasima.
Izbegavajte biranje proizvoda bez recenzija. Skoro svaki proizvod koji se prodaje će imati recenzije, dobre ili loše, ako ih nema, smatrajte to upozorenjem.
Ne istražujte samo proizvod, istražite i prodavca. Googlajte njihovo ime zajedno sa rečju “prevara” i pogledajte šta pretraga može otkriti o prethodnim pritužbama na proizvod i kompaniju koja ga prodaje.
Ako postoji čudna pravopisna greška, loš opis ili loša gramatika, to je još jedan znak upozorenja da možete imati posla sa prevarantom iz inostranstva.
Na kraju, ako cena deluje previše dobro da bi bila istinita, verovatno jeste. Obavite malo poređenje cena za isti proizvod i ako postoji velika razlika, možda imate posla sa prodavcem koji nije legitimno.

NBC5 Chicago

COMMENTS

WORDPRESS: 0