Airbnb dobija konkurenciju: Ova platforma vam neće naplatiti ništa

Airbnb dobija konkurenciju: Ova platforma vam neće naplatiti ništa

Kada će se plaže u Čikagu otvoriti za posetioce?
Želite da izbrišete svoj Threads profil? Onda morate izbrisati i Instagram, kaže Meta
Taste Atlas objavio listu najboljih jela i kuhinja. Srpska pljeskavica među 100 najboljih svetu

Kada je reč o rezervaciji smeštaja za odmor putem interneta, Airbnb i VRBO već dugo vladaju suvereno, dominirajući tržištem svojim velikim izborom. Međutim, novi igrač ulazi u arenu: Bnbfinder.

Ova platforma u nastajanju nije samo još jedna alternativa; ona direktno izaziva postojeći status kvo, nudeći zanimljivu inovaciju koja privlači pažnju pametnih putnika i vlasnika smeštaja. Svojim korisnički prijatnim interfejsom i sveobuhvatnim izborom profesionalno upravljanim smeštajnim objekatima, bnbfinder ima za cilj da olakša planiranje vašeg iznajmljivanja za odmor.

Šta razlikuje bnbfinder od drugih? Njegov jedinstveni fokus je na smeštajima koji se izdaju profesionalno – za odmor, pansioni, seoski i butik hoteli koji garantuju visok kvalitet jer su svi provereni i upravljani od strane stručnjaka. Za putnike umorne od nepredvidivosti ovo je značajan faktor.

Prednosti u pogledu troškova takođe su privlačne. Bnbfinder eliminiše servisne naknade koje vas mogu iznenaditi pri plaćanju. To znači značajne uštede—oko 15-20% u poređenju sa sličnim ponudama na Airbnb-u i VRBO-u. Razmislite šta možete uraditi sa tim dodatnim novcem. Možda nagraditi sebe i produžite boravak.

Vlasnici smeštaja dobijaju mnogo toga od bnbfinder-a. Platforma im nudi siguran način priključivanja na tržište, bez početnih troškova. Oni direktno komuniciraju sa gostima, što ne samo da personalizuje iskustvo već i povećava šanse za rezervaciju. Umesto da gube deo svoje zarade na proviziju, vlasnici plaćaju fiksnu mesečnu naknadu.

forbes.com

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0