Air Serbia i JetBlue proširili saradnju novim kod-šer sporazumom

Air Serbia i JetBlue proširili saradnju novim kod-šer sporazumom

Tax Prep Services – Petar Stosic, EA
Stopa nezaposlenosti u Americi pala na 3,5 odsto
Dva univerziteta iz Ilinoisa među 25 najboljih škola u Americi

Air Serbia i JetBlue uspostavili su kod-šer saradnju zahvaljujući kojoj će letovi kompanije JetBlue putnicima srpskog nacionalnog avio-prevoznika biti dostupni na zvaničnom veb sajtu.

Počev od 26. jula 2023. godine, Air Serbia je postavila svoj „JU“ kod na 25 destinacija u okviru JetBlue mreže, dok je JetBlue postavio svoj „B6“ marketing kod na direktne letove Air Serbia od Međunarodnog aerodroma Džon F. Kenedi u Njujorku (JFK) i Međunarodnog aerodroma O’Her u Čikagu (ORD) do beogradskog aerodroma „Nikola Tesla“ (BEG).

JetBlue planira da u skorijoj budućnosti postavi svoj „B6“ kod i na druge letove između Beograda i određenih destinacija u Evropinavodi se u saopštenju Air Serbia.

„Veoma se radujemo saradnji sa kompanijom JetBlue i verujemo da će ona znatno unaprediti mogućnosti putovanja između Sjedinjenih Američkih Država i destinacija u okviru mreže Air Serbia, naročito onih u oblasti šireg Balkana“, izjavio je Jirži Marek, generalni direktor kompanije Air Serbia.

„Kontinuirano se trudimo da proširujemo partnerstva i tako klijentima ponudimo još više mogućnosti. Sa srpskom kompanijom od 2016. godine imamo odlično međulinijsko partnerstvo i vidimo veliki potencijal u našoj novoj kod-šer saradnji“, rekao je Robin Hejs, generalni direktor kompanije JetBlue.

Biznis.rs

COMMENTS

WORDPRESS: 0