8 vodenih parkova u Ilinoisu koje treba posetiti ovog leta

8 vodenih parkova u Ilinoisu koje treba posetiti ovog leta

Grad Čikago raspisao konkurs. Budite kreativni i osvojite 5000$!
Krstarenja kruzerima u Americi otkazana do sredine sledeće godine
Besplatan ulaz u Shedd akvarijum tokom septembra

Evo nekoliko zanimljivih vodenih parkova u Ilinoisu koje možete posetiti ovog leta:

Hurricane Harbor – Gurnee

Povezan sa zabavnim parkom Six Flags, Hurricane Harbor ima nekoliko vodenih atrakcija, uključujući najviši vodeni tobogan na svetu. Tsunami Surge doseže visinu od 86 stopa sa maksimalnom brzinom od 28 milja na sat. Ulaznice za vodeni park mogu se kupiti na veb sajtu Six Flags.

Raging Waves – Yorkville

Raging Waves je najveći vodeni park u Ilinoisu sa preko 10 različitih tobogana i više igrališta sa prskalicama. Vodeni park obuhvata sekcije za sve uzraste, sa posebnim oblastima za mlađu decu. Raging Waves je otvoren svakodnevno do kraja juna i jula, a nudi različite datume u avgustu i septembru. Cene ulaznica počinju od 34.99 dolara. Paketi i specijalne ponude ulaznica su dostupni na veb sajtu.

Paradise Bay Water Park Lombard

Sa bazenom sa plitkim ulazom i tri vrste tobogana, Paradise Bay Water Park Lombard Park District nudi više vodenih aktivnosti. Vodeni park takođe ima i štand sa hranom i pićem, svlačionice, kao i časove plivanja i fitnesa u vodi, kao i timove za plivanje i ronjenje. Redovna sezona traje do 16. avgusta. Više informacija o propusnicama i radnom vremenu možete pronaći ovde.

Coral Cove Water Park – Carol Stream

Za 7 dolara, stanovnici Carol Streama mogu uživati u danu provedenom na brojnim toboganima i igralištu sa prskalicama u vodenom parku Coral Cove. Nerezidenti mogu ući za 10 dolara. Vodeni park je otvoren svakodnevno do 13. avgusta. Takođe su dostupni privatni zakupi baldahina i zakupi vodenog parka. Više informacija možete pronaći na veb sajtu Coral Cove.

Mystic Waters – Des Plaines

Mystic Waters ima dva tobogana visoka 37 stopa sa aktivnostima za sve uzraste, uključujući spori tok reke i igralište sa prskalicama. Sa kafeterijom u ponudi, vodeni park je otvoren od 11:00 do 20:00 sati od nedelje do četvrtka i od 11:00 do 21:00 sati petkom i subotom. Opšti ulaz je 19 dolara za odrasle, 17 dolara za decu do 17 godina i starije od 60 godina, a deca do 2 godine imaju besplatan ulaz. Stanovnicima se takođe nude snižene cene ulaznica sa više informacija ovde.

Splash Country Water Park -Aurora

Sa više tobogana i zatvorenim prostorom za decu, Splash Country je vodeni park u Aurori namenjen porodičnom provodu. Počevši od samo 12 dolara za nerezidente, porodice mogu uživati u parku svakog dana u nedelji sa posebnim događajima i tematskim danima tokom leta. Više informacija možete pronaći na veb sajtu Splash Country.

Atcher Island – Schaumburg

Ovaj vodeni park sa tropskom tematikom otvoren je svakog dana tokom leta. Deca mogu uživati u igralištu sa prskalicama, bazenu i toboganima. Da bi se vozili toboganom, posetioci moraju biti visoki najmanje 42 inča, a za tobogan u obliku činije visine moraju biti najmanje 48 inča. Više informacija o ulaznicama i sadržajima možete pronaći ovde.

Pelican Harbor – Bolingbrook

Pelican Harbor je spoljni i unutrašnji akvatički park Bolingbrook Park District-a. Na raspolaganju su programi plivanja, članstva i zakupi. Više informacija možete pronaći na veb sajtu Bolingbrook Park District-a.

NBC Chicago

COMMENTS

WORDPRESS: 0