7 gradova sa najboljim noćnim životom u Americi

7 gradova sa najboljim noćnim životom u Americi

Deset najboljih planinskih gradova u Americi koje morate da posetite ove zime
10 američkih gradova za koje niste čuli, a koje bi trebalo da posetite
Yellowstone – Najstariji nacionalni park na svetu

Planirate putovanje u Sjedinjene Države? Svih 50 država ima sjajan noćni život, ali svaka ima svoju posebnu vibraciju i energiju koja oblikuje scene onoga što vidimo kada padne mrak. Od stepovanja u Teksasu do salse na Floridi, svako mesto koje izaberete ima svoje posebne čari i ono što baš tu oblast čini jedinstvenom u odnosu na sve ostale. Međutim, ako vam je noćni život na listi prioriteta kada planirate putovanje, saznanje gde da idete će vam pomoći puno da suzite svoje lokacije! Spremni za zabavu? Predstavljamo vam izbor portala bigseventravel sa najboljim noćnim životom u Sjedinjenim Državama!

#1 Ostin, Teksas

Ostin sebe proglašava prestonicom muzike uživo! To znači da je na vrhu skoro svake liste najboljih mesta u Americi kada je noćni život u pitanju. Preko 250 muzičkih mesta za muziku uživo, Ostin je domaćin svih vrsta muzičkih žanrova, ne samo country muzike. Postoji mnogo rock klubova, blues, jazz, hip hop, punk i latino večeri, koje traju do ranih jutarnjih sati. U centru grada postoji dobra koncentracija ovih mesta, ali Šesta ulica (6th Street) je mesto gde ćete naći čitav niz barova, pabova i klubova na pešačkoj udaljenosti jedan od drugog.

#2 Los Anđeles, Kalifornija

U Gradu anđela je apsolutno uvek – žurka! Sa barovima, klubovima, prostorima za izvođenje komedijskih nastupa, mestima za muziku uživo i žurki koje traju do ranih jutarnjih sati – Los Anđeles je mesto koje morate posetiti ako želite zaista da se zabavite. Izlazak iz kluba i izlazak Sunca je divan način da završite svoju noć. Zapadni Holivud je mesto gde možete da budete deo fenomenalne LGBTQIA+ scene jer su svi dobrodošli! Centar L.A.-a je takođe popualran i nudi sve, od salsa barova do mesta za nezavisna izvođanja. Ali, kao jedan od najvećih gradova u Americi, ima toliko susedstava koji uvek nude nešto drugačije.

#3 Dejtona, Florida

Sunčana država vrvi od zabavnih, živahnih gradova u kojima možete da pronađete dobru zabavu. Jedno takvo mesto je Dejtona, poznata po svojim divljim žurkama na prolećnim raspustima. MTV je snimio svoj prvi specijal za prolećne praznike baš u Dejtoni. Međutim, grad nije samo za studente, ima ponešto za svakoga. Duž šetališta na plaži naći ćete puno barova i pabova, od kojih neki prodaju odlična lokalna zanatska piva. Popularna mesta za ples uključuju Club 600 North and Ocean Deck.

#4  Čikago, Ilinois

best nightlife in the US

Čikago ima fantastičnu kulturnu i umetničku scenu, a zabava se nastavlja kada Sunce zađe. Sa svim vrstama barova, pabova, salona i i klubova kojih se možete setiti, Čikago je odličan za noćne izlaske zbog velike raznovrsnosti mesta koja se otvaraju kada padne mrak. Ulica sa najviše mesta za probavanje različitih pića je Clark Street. Protežući se 12 milja, od Rogers Pakr-a do Kineske četvrti, Clark Street ima više od 200 mesta koja služe alkohol. Ovde nećete ožedneti, to je sigurno!

#5 Sijetl, Vašington

best nightlife in the US

Sijetl je jedno od najromantičnijih mesta u Americi, ali je takođe odlično za noćni život, posebno za one koji vole elegantne koktel klubove i barove vina. Postoje i klubovi koji su u procvatu, gde možete plesati celu noć, ali možda ćete ih morati dobro potražiti. Mesto sa muzikom uživo je uvek dobar izbor ako želite da odete negde sa odličnom atmosferom i podijumom za igru. Nećete morati daleko da tražite muziku uživo, jer je prilično sastavni deo kulture grada – naći ćete je svuda. Severoistočno od centra grada, Capitoll Hill je itekako deo zabave u Sijetlu.

#6 Atlanta, Džordžija

best nightlife in the US

Atlanta je trenutno jedan od najlepših gradova u Americi. Sa ogromnom umetničkom i muzičkom scenom, ne čudi što je i to jedan od najboljih gradova za noćni život. Sjajan izalazk u Atlanti može podrazumevati bilo šta – od muzike uživo pa sve do super elegantnih salona sa neonskim osvetljenjem. Ali ako želite nešto jedinstveno za grad, i suštinski gruzijsko, obavezno posetite salon u južnjačkom stilu kako biste popili rashlađeno piće ili zanatski koktel sa lokalnim stanovništvom.

#7 Portland, Oregon

Noćni život u Portlandu je zabavan, sa mnogo karaoke barova i mesta sa večerima otvorenog mikrofona. To znači da je noćni život u gradu elektičan i raznovrstan, a svake noći u nedelji dana možete pronaći nešto zanimljivo da radite kada Sunce zađe. Stari deo Kineske četvrti (The Old Town Chinatown), koji se nalazi u srcu centra gada, je živahna ’Zabavna četvrt’ Portlanda. To je mesto za zabavu do kasno u noć, bez obzira da li je u pitanju opušteno salon mesto ili buran plesni podijum. Osim noćnih klubova, u Portlandu je popularan još jedan tip kluba – striptiz klub. Grad ima najviše striptiz klubova po glavi stanovnika i oni su iznenađujuće inkluzivni.

 

Izvor: Bigseventravel.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0