2nd Balkan Business Conference – Najveća poslovna konferencija balkanske dijaspore u Americi

2nd Balkan Business Conference – Najveća poslovna konferencija balkanske dijaspore u Americi

Shedd Aquarium nudi besplatan ulaz za stanovnike Ilinoisa u avgustu
NASCAR trka stiže na ulice grada Čikaga 2023. godine!
Serbian Night Labor Day Weekend 2019

29. april 2022. godine ostaće upamćen kao veliki momenat za sve uspešne poslovne ljude sa Balkana koji žive i stvaraju u Sjedinjenim Američkim Državama.

Prvoj konferenciji prisustvovali su predstavnici više od pedeset najuspešnijih balkanskih kompanija u Americi. Eksperti iz delatnosti poput transporta, finansija, prava, osiguranja, marketinga, osiguranja imali su priliku da razmene iskustva i kontakte koji će biti od velike važnosti za dalji napredak njihovih biznisa. Konferenciji su prisustvovali i predstavnici Konzulata Republike Srbije u Čikagu, kao i direktori Telekom Srbije, koji su u Čikago doputovali samo zbog konferencije.

Nakon uspešno organizovane prve konferencije, ovog septembra u Čikagu očekuje nas drugi Balkan Business Conference! 

Domaćin druge konferencije biće restoran Topaz. Događaju će prisustvovati predstavnici najvećih kompanija u Americi čiji su vlasnici poreklom sa Balkana, a prisustvo su potvrdili predstavnici najveće kompanije u Srbiji, Telekom Srbija!

Šta je BALKAN BUSINESS CONFERENCE?

BALKAN BUSINESS CONFERENCE je jedina Business to Business konferencija u Americi organizovana za balkansku dijasporu. Ovaj događaj će biti prilika za povezivanje poslovnih i uspešnih preduzetnika poreklom sa Balkana. Cilj konferencije jeste da poveže balkansku dijasporu u Sjedinjenim Državama, da ojača odnose, podeli ideje i poveže našu veliku i uspešnu zajednicu.

Kome je namenjen ovaj događaj?

Drugi Balkan Business Conference održaće se u Čikagu, najvećem “balkanskom gradu” u Americi! Balkan Business Conference je mesto za druženje i upoznavanje uglednih biznismena iz različitih delatnosti kao što u transport, logistika, građevinarstvo, prodaja nekretnine itd.

Šta dobijate učešćem na BALKAN BUSINESS CONFERENCE?

Balkanska poslovna konferencija je događaj koji služi za unapređenje i rast vašeg poslovanja. Veze i partnerstva koja ćete steći na konferenciji mogu promeniti tok vašeg poslovanja. Konferencija će pružiti priliku učesnicima da podele inovativne ideje i obezbede pristup vrednim resursima na jednoj mestu, što može pomoći da se ubrza uspeh i strateški rast za vaš biznis.

Ovaj skup biće idealno mesto za konkretne dogovore kroz direktnu razmenu poslovnih mišljenja, ideja i iskustava. Pored privrednika iz čitave Amerike na skupu će učestvovati i predstavnici Ambasade Republike Srbije u Vašingtonu.

Kako da se prijavite za ovaj događaj?

Konfrencija ja namenjen isključivo za vlasnike biznisa. Za učešće na događaju možete aplicirati putem zvanične veb prezentacije događaja.

Organizatori drugog Balkan Business Conference-a su WestPac Wealth Partners, Snyder Insurances, Fornaro Law, Blaze Luxury Homes, SNMC Mortgages i marketing agencija Viceseo.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0