22 plaže u Čikagu otvorene za letnju sezonu, bazeni otvaraju do 23. juna

22 plaže u Čikagu otvorene za letnju sezonu, bazeni otvaraju do 23. juna

Besplatan dan u nacionalnim parkovima SAD: Označite 23. septembar u kalendaru
Serbian Theater Chicago predstavlja: “Nebeski poker”
Promocija nove knjige Aleksandra Bilanovića, “Esmeralda 973“ u Čikagu 12. maja

Letnja sezona je u punom jeku u Čikagu, dok se 22 plaže raduju posetiocima koji žele da se osveže na obali jezera Michigan. Uz to, svi bazeni će uskoro biti spremni za kupanje do 23. juna, pružajući građanima dodatnu mogućnost za uživanje u vodenim aktivnostima.

Prema saopštenju iz District Chicago Park-a, sve plaže u gradu su već otvorene i dostupne svakodnevno od 11:00 do 19:00 časova po lokalnom vremenu.

Da bi obezbedili bezbednost posetilaca, uslovi za plivanje se redovno ažuriraju oko 11:00 časova po lokalnom vremenu, uzimajući u obzir vremenske uslove i uslove za surfanje. Kvalitet vode se takođe pažljivo prati, sa merenjem koje se vrši do 13:30 sati po lokalnom vremenu.

Jedan od načina da se obaveste posetioci o bezbednosti vode je kroz upotrebu zastava u boji. Ove zastave se koriste kako bi se naznačilo da li je voda bezbedna za ulazak. Važne informacije o trenutnom stanju i uslovima na plažama mogu se pronaći na zvaničnoj veb stranici District Chicago Park-a.

Međutim, građani koji žele da uživaju u plivanju u lokalnim bazenima moraju biti strpljivi još nekoliko dana. Gradski zvaničnici su u sredu, 14. juna, saopštili da se očekuje da će svi bazeni biti otvoreni za letnju sezonu do 23. juna, nakon završetka trenutnih projekata održavanja. Spisak od 50 gradskih otvorenih bazena i 27 zatvorenih bazena može se pronaći na navedenoj adresi.

COMMENTS

WORDPRESS: 0