20 godina čekanja za ovaj model Rolexa. Da li je vredno toga?

20 godina čekanja za ovaj model Rolexa. Da li je vredno toga?

Koliko će dugo trajati “veoma nezdrav” kvalitet vazduha u Čikagu?
Evo koliko ušteđenih para ima prosečan Amerikanac
Velika oluja i tornada napravili ogromnu štetu u Ilinoisu i širom Amerike

Skupi satovi su poslednjih godina postali izuzetno popularni. Veliko intereseovanje stvorilo je višegodišnje liste čekanja. Kada su u pitanju Rolex satovi, kako se to obično očekuje, za pojedine modele liste čekanja zapravo uopšte ne postoje. Umesto toga, ako imate sreće, možda ćete biti uvršteni na takozvanu “listu potencijalnih kupaca”. To znači da je određeni prodavac samo zabeležio da ste zainteresovani za određeni Rolex sat. To ste vi i verovatno još 1000 drugih zainteresovanih kupaca.

Usput, samo zato što ste popunili formular ne znači da ste na listi čekanja za Rolex. Često prodavci odbijaju zainteresovane strane, a da oni to čak i ne znaju. Da biste bili sigurni da ste na listi čekanja, dobar znak je ako zatražite da vam se pošalje potvrda putem e-pošte ili je dobijete.

Prodavci i juveliri su počeli da zatvaraju svoje liste čekanja, na primer, popularni Rolex model poznat kao “Pepsi” ref. 126710BLRO ima vreme čekanja od neverovatnih 20 godina.

Zanimljivo je da je hajp za model Daytona sada prešao i na modele napravljene od Rolesor kombinacije čelika i zlata, kao i na zlatne modele. Ukratko, zapravo nema modela Daytona koji je lako dostupan. Dok je pre oko godinu dana još bilo moguće biti uključen u beskrajno dugačke liste čekanja, danas prodavci nude samo da vas stave na takozvane “liste potencijalnih kupaca”. Ali to se radi samo ako neko stvarno insistira na tome, jer to obično i nije uspešno.

Izvor

COMMENTS

WORDPRESS: 0