10 najluksuznijih hotela u Americi

10 najluksuznijih hotela u Americi

Čikago se suočava sa budžetskim deficitom od 538 miliona dolara
Chrysler povlači 330.000 Jeep Grand Cherokee-ja zbog problema
Amazon najbolja kompanija za rad u Americi treću godinu za redom

Sjedinjene Američke Države nude širok spektar luksuznih hotela kako bi obogatile iskustvo svojih posetilaca. Iako spisak najboljih luksuznih hotela može da varira u zavisnosti od ličnih preferencija, pred Vama je lista deset renomiranih hotela u SAD.

CAVALLO POINT LODGE, SAN FRANCISCO – Nalazi se na nekadašnjem mestu vojne kasarne SAD-a kod Golden Gate mosta. Nagrađivani Cavallo Point pruža jedan od najnezaboravnijih boravaka na Zapadnoj obali, na samo par minuta od San Franciska.

LITTLE PALM ISLAND, FLORIDA KEYS  – Do Little Palm Island-a je moguće doći samo brodom ili hidroavionom. Ovaj resort je izolovani svet bujnih tropskih vrtova, staza napravljenih od delića školjki i 30 bungalova sa krovovima od slame.

WALDORF ASTORIA LAS VEGAS – Nezaboravno iskustvo u nezaboravnom gradu očekuje vas u hotelu Waldorf Astoria u Las Vegasu. Smešten u zgradi sa 47 spratova u centru The Stripa, hotel nudi luksuz na samo korak udaljenosti od poznatih prodavnica, restorana i najzabavnih ponuda grada.

FOUR SEASONS RESORT HUALALAI, BIG ISLAND, HAVAJI – Smešten na ekskluzivnoj obali Velikog Havajskog ostrva, ovaj luksuzni resort uz samu obalu okeana oslikava suštinu havajske kulture i tradicije i redovno je jedno od najtraženijih odredišta za medeni mesec.

BRUSH CREEK RANCH, VAJOMING – Smatra se da je Brush Creek Ranch jedan od najboljih luksuznih hotela u SAD-u. Nalazi se na farmi za uzgoj stoke u srcu čuvene Platte River doline u Vajomingu, između planinskog lanca Sierra Madre i predivne Nacionalne šume Medicine Bow.

FOUR SEASONS HOTEL AT THE SURF CLUB, MAJAMI – Od trenutka kada je prvi put otvorio svoja vrata na novogodišnju noć 1930. godine, The Surf Club u Majamiju je počeo da ispisuje istoriju.

Four Seasons Hotel at The Surf Club danas ima 77 soba za goste, restoran Le Sirenuse i Champagne Bar, tri bazena, izuzetno čistu plažu, kao i spa i wellness centar.

AMANGANI, VAJOMING – Unoseći sofisticiranost i luksuz u divlje okruženje Džekson Houla, Amangani evocira atmosferu Američkog Zapada i omiljen je među skijašima i svim ljubiteljima prirode.

AMAN NEW YORK – Zgrada Crown Building na Petoj Aveniji jedno je od najskupljih i najtraženijih gradskih blokova na svetu sa pogledom na Central park. U samom srcu Menhetna moći ćete da uživate u masažama, bazenima i fitnes centru.

AMANGIRI, JUTA – Amangiri (što znači ‘mirna planina’) nalazi se u Grand Circle regionu SAD-a. Pet nacionalnih parkova, brojni nacionalni spomenici i Rezervat Navaho Nation, okružuju ovaj fantastični resort.

Theluxurytravelexpert.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0